------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

флаер дг 1Списък с разпределение на децата по групи - първа А, Б и В група за учебната 2021-2022г.

Списък на класираните деца за прием в първа възрастова група за учебната 2021-2022 г.

Списък на децата от I-ва А и Б група за учебната 2020-2021г.

Списък на приетите първа група деца за учебната 2020-2021 г.

Вашето дете ще посещава нашата детска градина.
Нашата цел е то да се чувства уютно и спокойно при нас. Вие знаете, че всяко начало е трудно! В такава ситуация към любопитството и очакването се прибавят вълнение и несигурност, може би дори малко страх ( по обясними причини ). Но когато на това непознато място те посрещнат добре и приятелски, идва чувството на облекчение, че има някой, на който можеш да се довериш. За децата този период на адаптация е по-труден, защото на тях им липсва опитът на възрастните. Те още нямат изградена представа за време и продължителност и не разбират какво означава: "след малко мама и татко ще дойдат..." !

Ние заедно с Вас можем да помогнем в това трудно начало. Доверете ни се!

Още нещо което трябва да знаете!


При първата срещ
а в детската градина ще получите най- важната информация за работното време, хранителния режим и педагогическата дейност. Използвайте тази възможност, за да ни разкажете всички особености на детето, малки подробности за навиците му, които ние ще съблюдаваме, за да се чувства то добре и спокойно. Например компанията на любимата плюшена играчка през първите дни е особено успокояваща.

 

 

 Първите дни


 В началото може би Вие ще сте по-разтревожени от Вашето дете. Опитайте се да прикриете притесненията си, за да може детето Ви да се чувства спокойно, в противен случай то ще забележи безпокойството Ви, което неминуемо ще му повлияе.

 Постарайте се раздялата сутрин да е кратка и категорична, след като обясните, че скоро ще се върнете. Можете да бъдете сигурни, че веднага след това то с удоволствие ще позволи на учителката си да го успокои и утеши.

 И накрая...

Ако детето Ви е болно или поради друга причина отсъства , уведомете ни навреме или най-късно до 9.00часа. След болест детето Ви ще бъде приемано само с бележка от лекуващия лекар.

 Добре е детето да е в детската градина около 8.30 часа, тъй като тогава започва първата закуска. (Ще се радваме, ако можем да започнем деня заедно, похапвайки пълноценно.)